Auteursrechten - Copyright

 

 

 

FUNinHOORN:

organiseert geen enkele markt of evenement.

 

Informatie over b.v. Kraamhuur - Parkeren - Koopzondag - Kermis - Sinterklaas, Kerst of wie iets organiseert kunnen wij daarom niet geven.

 

Voor al deze vragen kunt u contact opnemen met  de gemeente:

 

 
 

De site van FUNinHOORN (funinhoorn.nl) is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site.

 

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat links al of niet in iframe met of zonder duidelijke herkenbare kenmerken van de site waar naar toe gelinkt is.

 

FUNinHOORN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

 
 

Auteursrechten

 

YouTube video's mogen op website van derden geplaatst worden.

 

Wij geven geen (origineel) videomateriaal aan derden.

 

Video's gemaakt (al dan niet op verzoek) blijven eigendom van FUNinHOORN.

Copyright

Op alle fotoís berust auteursrecht, ook als dat er niet expliciet bij vermeld staat. Het enkele feit dat een afbeelding op internet voor iedereen te zien is, betekent niet dat iedereen die ook vrij mag gebruiken. Wilt u zoín afbeelding bijvoorbeeld op uw eigen website plaatsen, dan hebt u daar toestemming voor nodig. Dit geldt ook voor foto's die op Facebook zijn geplaatst.

 

FUNinHOORN geeft toestemming tot plaatsing tegen een geringe vergoeding.