Contact

 

FUN in HOORN

 

 

 

 

 

 

 

 

Attentie

 

 

Wij promoten GRATIS markten en evenementen maar organiseren het niet.

 

Klachten, vragen en of opmerkingen kunnen we helaas niet beantwoorden.

 

 

 

Bedankt voor het verbeteren van FUN in HOORN.

 

Uw inzichten maken onze website beter en nuttiger voor iedereen.

 

Met vriendelijke groet,

redactie

toerisme en evenementen.

 

Wij zijn een onafhankelijke Not Only Profit organisatie.

 

(Niet gesubsidieerd

door o.a. gemeente Hoorn)

 

Aansprakelijkheid

De site van FUNinHOORN (funinhoorn.nl) is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat links al of niet in iframe met of zonder duidelijke herkenbare kenmerken van de site waar naar toe gelinkt is. FUNinHOORN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

 

Auteursrechten:

Video en Foto ©

YouTube video's mogen op website van derden geplaatst worden. Wij geven geen (origineel) videomateriaal aan derden. Video's gemaakt (al dan niet op verzoek) blijven eigendom van FUNinHOORN.

 

Op alle fotoís berust auteursrecht, ook als dat er niet expliciet bij vermeld staat. Het enkele feit dat een afbeelding op internet voor iedereen te zien is, betekent niet dat iedereen die ook vrij mag gebruiken. Wilt u zoín afbeelding bijvoorbeeld op uw eigen website plaatsen, dan hebt u daar toestemming voor nodig. Dit geldt ook voor foto's die op Facebook zijn geplaatst.