Contact

 

 

Telefoon

 

Contact met de redactie, copyright cookiebeleid en disclaimer.

De website FUNinHOORN maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van www.funinhoorn.nl

Klik hier

E-mail naar Gemeente

Wij weten als geen ander wat er speelt in Westfriesland. Wij promoten GRATIS markten en evenementen maar organiseren het niet. Voor vragen over kraamhuur etc. kunt u terecht bij de betreffende gemeente, zij zijn de aangewezen instantie hiervoor.

Tips, ideeŽn en het gratis aanmelden van markten en evenementen voor de UIT Krant en of UIT Agenda van FUNinHOORN zijn altijd welkom.

 

Maar bekijk eerst de voorwaarden

 

Mail ons

Met vriendelijke groet,

funinhoorn.nl
Klantencontact

 

 

 

Bedankt voor het verbeteren van FUNinHOORN

Uw inzichten maken onze website beter en nuttiger voor iedereen.

 

 

 

 

 

 
 

Partnerlinks

Disclaimer

De site van FUNinHOORN (funinhoorn.nl) is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Deze site bevat links al of niet in iframe met of zonder duidelijke herkenbare kenmerken van de site waar naar toe gelinkt is. FUNinHOORN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

Auteursrechten

YouTube video's mogen op website van derden geplaatst worden. Wij geven geen (origineel) videomateriaal aan derden. Video's gemaakt (al dan niet op verzoek) blijven eigendom van FUNinHOORN.

Copyright

Op alle fotoís berust auteursrecht, ook als dat er niet expliciet bij vermeld staat. Het enkele feit dat een afbeelding op internet voor iedereen te zien is, betekent niet dat iedereen die ook vrij mag gebruiken. Wilt u zoín afbeelding bijvoorbeeld op uw eigen website plaatsen, dan hebt u daar toestemming voor nodig. Dit geldt ook voor foto's die op Facebook zijn geplaatst.